ABOUT ME

Het is mijn missie om de passie die u heeft voor uw organisatie, product of dienst beeldend over te brengen op uw doelgroep.

HI, EVEN VOORSTELLEN. IK BEN AUKE BOSCH.

VAN JONGS AF AAN HEB IK EEN PASSIE VOOR FOTOGRAFEREN EN FILMEN. ZO OEFENDE IK OP MIJN ELFDE MET MijN EERSTE GOPRO EN OP MIJN DERTIENDE KOCHT IK MIJN EERSTE SPIEGELREFLEXCAMERA.

NAAST MIJN OPLEIDING TOT AV-SPECIALIST (AUDIOVISUELE VORMGEVING; DUTCH FILMERS ACADEMY AMSTERDAM) BEN IK IN  MIJN EIGEN ONDERNEMING GESTART. HET UITVOEREN VAN KLANTOPDRACHTEN INSPIREERT MIJ ENORM EN DOOR DE COMBINATIE VAN WERKEN EN LEREN BLIJF IK GROEIEN. EEN DAG NIET GELEERD IS EEN DAG NIET GELEEFD.

als u anderen zou vragen wie ik ben zullen ze woorden gebruiken als: meedenkend, creatief, flexibel, enthousiast en perfectionistisch.

ALS JONGERE BEGRIJP IK SOCIAL MEDIA ALS GEEN ANDER DUS KORTE VIDEOS VOOR SOCIAL IS MIJ OP HET LIJF GESCHREVEN. DAARNAAST BEnt u BIJ MIJ OOK AAN HET GOEDE ADRES VOOR PROMOTIEVIDEOS van UW ORGANISATIE, PRODUCT OF DIENST.
BOVENGEMIDDELD VEEL ENERGIE HAAL IK UIT HET UITBEELDEN EN OVERBRENGEN VAN DE PASSIE EN HET VERHAAL ACHTER EEN ORGANISATIE, PROJECT OF PRODUCT DOOR EEN (MINI)DOCUMENTAIRE TE MAKEN.

KIJK EENS NAAR HET PORtFOLIO OP DEZE SITE VOOR VOORBEELDEN VAN OPDRACHTEN DIE IK GEDAAN HEB. BEL, MAIL OF APP ME  OM KENNIS TE MAKEN. IK STA OPEN VOOR NIEUWE  INSPIRATIE EN OPDRACHTEN. IK ZIE ER NAAR UIT OM UW PASSIE TE VISUALISEREN.